Handtmann-logo

Verdens ledende produsent av vakuumfyllere med porsjonering av farser, muskler, ferdigretter, ost, marsipan etc. De leverer også avdreiere med automatisk opphenging av pølser i natur-, collagen- og kunsttarm.


 

tipper-logo

Klipsemaskiner og klips for lukking av pølsetarmer, vakuumposer, fjærfeposer, sprengstoff, netting etc. 

Laska-logo

Hurtighakkere, blandere, kverner, frossenblokk kuttere og kombinasjonsmaskiner. De leverer produksjonslinjer til farser, hamburgere og spekepølser. 

Røyke- og kokeskap til alle formål. Intensiv kjøleskap som også kan leveres med koking. Stekeskap med horisontal luftinnblåsning og stekeskap med infrarød oppvarming Røyke- og klimaanlegg for spekemat. 

Fomaco

Skreddersydde injektormaskiner som gir en meget jevn marinering/injisering av kjøtt, fisk og fjørfe. En eller flere nålebroer utvider mulighetene. I tillegg til nålebroen kan du også ha en egen mørningsbro, der nålene byttes ut med noe som ligner små knivspisser, som mørner kjøttet. 

InjectStar-logo

Vakuum masseringstromler i størrelse inntil 10.000 l. Lakesprøyter til alle formål. Maskinene kan også leveres med kjøling.

 

cvp-logo

Atmos pakkemaskiner for bulkpakking av ferskt kjøtt, fjærkre, fisk, ost, andre næringsmidler og non-food. 

BE-logo

Hakkekniver, slicer-kniver, lakenåler, kverndeler, kniver til slaktemaskiner og kniver til pakkemaskiner. De produserer for alle de store maskinleverandørene som CFS, Weber, Laska, Seydelmann, Krämer + Gräbe, Handtmann, Vemag, osv. 

Terningkuttere, porsjonskuttere og slicere.


 

Inotec logo

Pølsekuttere.